top of page
  • Clara Llimona

1a edició del Dia de la Comunitat


El 21 de maig del 2017 la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver del Clot va celebrar la 1a edició del Dia de la Comunitat, amb el lema "Re-coneixem-nos", per compartir amb els diferents grups missió, servei i experiències. Persones al servei de persones s'han conegut i reconegut per celebrar el que els uneix, l'amor de Crist.

L'acte va iniciar amb el parlament del rector de la Comunitat, Pere Borràs i la seva presidenta Judith Garcia, que van animar els assistents a intercanviar vivències a partir d'una fira d'activitats. Cada grup de la Comunitat va preparar una prova orientada a donar a conèixer la seva acció i les persones que la duen a terme. Més tard es va realitzar una celebració eucarística, que va finalitzar amb un concert del grup de Gospel i per últim es va realitzar un dinar, preparat i cuinat per una petita comissió del Centre d'Esplai Joan Suñol.

Aquesta va ser la primera edició de la festa, però tenint en compte l'èxit i el gran acolliment que va tenir entre els membres de la Comunitat, segur que en tornarem a viure una el pròxim curs.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page