La nostra Comunitat és Vida!

May 28, 2017

 

Diumenge. Maig. Esplai Joan Suñol. Trencaclosques. Família. Acollida.  Fira d’activitats. Sopa de pedres. Litúrgia. Comunió. Xocolata. Crema solar. Altar. Botifarres. Taules. Somriures. Fotos i piulades. Confirmació. Celebració. Memory. Contes. Companyerisme. Esplai Lluís Ma Chanut. Festa. Benedicció. Sopa de lletres. Celebració. Oli i sal. Yes. Esperit Sant. Gorres i barrets. Gospel. Patates al caliu.  Records. Compromís. Enredos. Grup de Projecció. Puzzle. Músics. Qui és qui? Gelat. Coneguem-nos i reconeguem-nos. Cants. Catequesi d’infants. Coca. Cadires. Bluetack, pega i tisores. Llum. Photocall Pastorets. Sant Pere Claver. Identitat. Pare Nostre. Contes. Oh happy day. Monitors. Ofrenes. Fraternitat. Ombra. Sobretaula. Presència. CVX. Germanor. Retrobament. Orgull i satisfacció. Servir i estimar. Regne de Déu. Gràcies.

LA NOSTRA COMUNITAT ÉS  VID

 

A!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

July 7, 2019

July 7, 2019

November 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload