top of page
  • Ruth Joseph

La nostra Comunitat és Vida!

Diumenge. Maig. Esplai Joan Suñol. Trencaclosques. Família. Acollida. Fira d’activitats. Sopa de pedres. Litúrgia. Comunió. Xocolata. Crema solar. Altar. Botifarres. Taules. Somriures. Fotos i piulades. Confirmació. Celebració. Memory. Contes. Companyerisme. Esplai Lluís Ma Chanut. Festa. Benedicció. Sopa de lletres. Celebració. Oli i sal. Yes. Esperit Sant. Gorres i barrets. Gospel. Patates al caliu. Records. Compromís. Enredos. Grup de Projecció. Puzzle. Músics. Qui és qui? Gelat. Coneguem-nos i reconeguem-nos. Cants. Catequesi d’infants. Coca. Cadires. Bluetack, pega i tisores. Llum. Photocall Pastorets. Sant Pere Claver. Identitat. Pare Nostre. Contes. Oh happy day. Monitors. Ofrenes. Fraternitat. Ombra. Sobretaula. Presència. CVX. Germanor. Retrobament. Orgull i satisfacció. Servir i estimar. Regne de Déu. Gràcies.

LA NOSTRA COMUNITAT ÉS VID

A!

Entrades recents
Arxiu
bottom of page