La Comunitat celebra el relleu de responsables de l'esplai Suñol

November 8, 2017

El passat 28 d'octubre es va celebrar a la capella de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver del Clot el relleu de responsables del centre d'esplai Joan Suñol, amb una llarga trajectòria en l'àmbit de l'educació en el lleure. En Llibert Requena, que ha estat al capdavant de l'entitat durant els últims 4 anys ha cedit la direcció a la Txell Vilaclara, que ja havia organitzat i dirigit activitats d'estiu durant els anys anteriors. 

 

En Llibert va protagonitzar un discurs marcat per l'agraïment, per la força conjunta de tots els agents implicats al centre i per la importància de deixar-se acompanyar per una Comunitat amb tanta personalitat i ganes de servei. En Llibert va encoratjar la Txell en la seva nova tasca tot confiant en la seva experiència i el seu compromís amb l'esplai, "no hi ha ningú més preparat que la Txell per assumir aquesta responsabilitat". 

 

Després del breu parlament del rector de la Comunitat Pere Borràs, i l'entrega a en Llibert d'alguns presents per part de la Comunitat i per part de l'actual equip educatiu, la Txell va oferir unes prudents paraules als assistents i membres de la Comunitat.  Va agrair la confiança dipositada en ella i es va comprometre a fer el possible per oferir l'educació de qualitat que els infants i joves del Suñol es mereixen. 

 

Després de les paraules i els aplaudiments hi va haver un senzill pica-pica al menjador.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

July 7, 2019

July 7, 2019

November 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload