top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

GospelFest, 600 veus solidàries

El grup de la Comunitat Gospel 4 Cors va participar diumenge 16 de novembre al gran concert benèfic GospelFEST, el concert de góspel més gran que s’ha fet a Catalunya, amb 3.050 entrades exhaurides. La recaptació, que es destinarà al programa “Sense llar i habitatge” de Càritas Diocesana de Barcelona, va ser d’uns 40.000 euros.

La iniciativa va aplegar 600 cantaires de 7 cors íntegres de diferents indrets del territori català: Cor Carlit, Messengers Gospel College, The Gospel Viu Choir, Gospel 4 Cors, 100 cantaires dels Cors, Tam Tam Gospel, Gospel l’Aliança, Cor Jove Orfeó Sarrià, Donant la nota, Gospel Artmusic, Harmònics, Gospel Free Choir, Gospel Bactua, Sant Andreu Gospel, Donant la Nota, Gospel Sentits, Twocats pel Gsopel i 100 cantaires d'altres grups. La direcció del concert, que es va celebrar a l’Auditori del Fòrum, va anar a càrrec de Jordi Cardona, Anna Roqué, Moisès Sala i Ramon Escalé, quatre dels grans directors de góspel de Catalunya.

A part de l’esforç i la dedicació dels cantaires del cor de la Comunitat també van participar com a voluntaris de logística el grup de Joves i l'equip educatiu del Centre d’Esplai Joan Suñol.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page