top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

"Dissabtes al Clot" el nou espai de formació espiritual de la Comunitat

El proper 19 de gener, d'aquí una setmana, iniciarà el nou projecte de la Comunitat "Dissabtes al Clot", que es presenta com "un espai per a pensar, pregar i compartir" i que es realitzarà alguns dissabtes a la tarda a la capella.

Pere Borràs, actualment superior de la comunitat de jesuïtes del Clot, explica que la iniciativa sorgeix "de la manca d'espais i temps de formació espiritual a la comunitat cristiana del Clot, i en general a totes les comunitats". Aquesta proposta consisteix en la realització de 5 xerrades/dinàmiques de la mà d'experts i expertes que oferiran als assistents l'oportunitat d'intercanviar, participar i viure la fe des de diverses dimensions i teories.

Aquestes 5 xerrades estan programades fins el mes de maig i tindran un horari de 17.00h a 18.45h, abans de la celebració de l'eucaristia. En concret seran:

- 19 de gener. "És possible creure en Déu avui?" d'Albert Florensa, professor de filosofia i ètica a l'IQS.

- 2 de febrer. "El silenci com a camí de transformació" de Xavier Melloni, sj, membre de l'equip d'espiritualitat de la Cova de Manresa.

- 6 d'abril. "Com podem viure i entendre l'Evangeli. Algunes claus que ajuden." De Francesc Riera, sj, director d'EIDES.

- 4 de maig. "Maria de Natzaret, la primera cristiana", de Núria Caum, Professora de Teologia de l'ISCREB.

- 25 de maig. "La dansa contemplativa. Una altra manera de pregar." De Dolors Parellada, delegada de Pastoral familiar de l'arxidiòcesi de Barcelona.

El cicle de xerrades és una iniciativa oberta a tothom i no cal fer cap inscripció prèvia per assistir-hi.

.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page