top of page
  • Roger Vilaclara

Comencen les activitats d'estiu de l'Esplai Chanut: "Contents d'arribar a més infants"Aquest dilluns han arrencat les activitats d'estiu del Centre d'Esplai Lluís Maria Chanut de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot. Enguany, les colònies, i el casal d'estiu per als més joves, compten amb una seixantena d'inscrits en total. Un motiu pel qual estar "contents d'arribar a més infants", ha assegurat la responsable del Centre, Marina Cot.


Aquest migdia han marxat amb autocar els infants i adolescents que passaran els propers 11 dies a la Casa de Colònies Teresa Espona de Viladrau. És un grup d'uns seixanta infants que compta amb un equip educatiu de 17 persones. Al llarg d'aquests dies, els infants coneixeran la història del Tarzan i s'endinsaran en les aventures de la selva. La Marina Cot explica que les colònies s'han preparat amb molta il·lusió i que esperen que "tots els infants puguin gaudir d'un estiu inoblidable".


Però aquestes no són les úniques activitats que organitza l'esplai Chanut. El tret de sortida l'ha donat el Casal d'Estiu del grup de Trotas que ha arrencat aquest matí i que s'allargarà fins al 7 d'agost. De dilluns a dijous els joves faran excursions i sortides de tot el dia per diferents llocs de Barcelona i l'àrea metropolitana. El divendres, el grup marxarà al Port de la Selva on s'hi estarà dues nits gaudint d'activitats i excursions que l'equip ha preparat.
Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page