top of page
  • Roger Vilaclara

Cor Gospel Clot: "Tornem amb moltes ganes de cantar-nos, ara més que mai!"


Aquest trimestre han tornat els assajos del grup de Gospel Clot de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot. Després de més d'un any i mig sense activitat presencial a causa de la pandèmia, amb la millora de la situació, el grup s'ha pogut tornar a reunir i assajar de nou a la capella de la Comunitat."Tornem amb moltíssimes ganes de trobar-nos i cantar-nos, ara més que mai", explica la responsable del cor, Imma Joseph. Un retrobament que "semblava que no arribaria mai", diu el director del cor, Jordi Cardona.


Els primers assajos s'han viscut "amb molta il·lusió" i han servit per "recuperar l'empenta i el ritme", pel director del cor. Els cantaires han estat més d'un any i mig sense assajar i això ha fet que "ens haguem de posar al dia", comenta el director. Tot i això, no descarta novetats i treballar nous objectius de cara la resta del curs. De fet, el cor espera poder fer concerts el 2022, després de Nadal.


Durant el darrer any i mig el cor ha deixat d'assajar presencialment. Això ha frenat l'activitat del grup de la Comunitat tot i que no ha deixat de funcionar mai. "He de confessar que a l'inici ens va costar molt", explica l'Imma sobre els primers mesos de pandèmia. "No volíem deixar de veure'ns per a compartir la il·lusió de cantar-nos". Per aquest motiu, durant el confinament, el cor va seguir assajant en format online. Un mètode que "òbviament no era el mateix" però que servia per "mantenir el cor viu", confessa l'Imma.


"L'essència del cor és la seva solidaritat"


"Un cor amb cor". Així defineix l'Imma el Cor Gospel Clot. "Cantem amb el cor arreu on ens ho demanen", explica. Ho fan a través de concerts solidaris i benèfics que dediquen a avis, infants d'aquí i d'arreu, persones sense llar, la lluita contra el càncer o la Comunitat. De fet, per l'Imma, "l'essència del cor és la seva solidaritat". Una essència que comparteix la "gran família" de la que parla l'Imma. Les ganes d'ajudar i treballar per la millora de la societat així com d'aprendre, cantar i apropar-se a Déu a través de la música generen "unes estones d'assaig que són brutals", diu.


L'Imma Joseph també aprofita per agrair la feina feta per en Jordi. També en destaca el seu compromís: "mai té un no per cantar on calgui". "És ell el que amb molta paciència treu de nosaltres les boniques veus que harmonitzen els concerts", explica l'Imma.


60 cantaires ben diferents


El Grup Gospel Clot assaja cada dimecres de 20:00 h a 22:00 h a la capella de la Comunitat del Clot. Avui dia són uns 60 cantaires d'edats ben diverses.


Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page