top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

El Centre d'Esplai Joan Suñol comença a caminar

El Centre d’Esplai Joan Suñol va iniciar aquest dissabte el curs 2020/2021 d’esplai. La seva responsable, Meritxell Vilaclara, ens ha explicat que tant monitors, com infants i famílies tenien moltes ganes de retrobar-se i de començar el curs. Una tarda de dissabte on els infants i joves han pogut gaudir de les activitats que l’equip educatiu havia preparat. La Laura Aparicio ens explica com ha viscut aquest dissabte.

“Totes i tots sabem que aquest any s’està vivint una realitat diferent respecte dels altres anys. Quan se’ns va informar que l’esplai deixava de ser presencial, va ser un xoc de realitat; no esperàvem aquesta situació. No obstant això, les monitores i els monitors, vam continuar educant en el lleure de forma ‘online’. D’aquesta manera sabíem que no deixaríem de tenir contacte amb l’equip educatiu i sobretot, amb els infants.


Ja fa un mes, aproximadament, l’equip educatiu, ha tornat a posar-se en funcionament per aquest nou curs. De fet, sabíem que hauríem de treballar de valent, ja que aquesta realitat, ens comportaria molta feina. Tot i això, l’equip educatiu en tenia ganes, i molta il·lusió per reprendre aquesta tasca.


Ahir, 17 d’octubre, es va donar pas al primer dia d’esplai del curs 2020-2021. Ha estat bastant estrany… És difícil veure tants infants amb mascareta, amb distància de seguretat i amb un protocol que no ens havíem trobat mai. La tarda ha estat curiosa. Els infants estaven nerviosos, ja que no sabien com funcionaria aquest nou curs. A mesura que anava passant el temps, ja estàvem tots adaptats i ho vivíem com si estiguéssim en un any qualsevol d’esplai. M’ha sorprès que els infants, en cap moment es traguessin la mascareta, i que hagin adoptat una actitud tan positiva i responsable davant les circumstàncies. És una pena la situació que s’està vivint, però sabem que tots hem posat de la nostra part per seguir tirant aquest projecte endavant.

Estic molt orgullosa de com ha anat aquest primer dia! Espero que tot segueixi així!”

Laura Aparicio

Monitora del grup de Brivalls

Des de fa setmanes el centre d’esplai es preparava per aquest nou curs. Un curs estrany, incert, però les monitores i els monitors del Suñol ho volen viure amb normalitat i amb la mateixa il·lusió que sempre. La reunió de pares d’enguany, que es va haver de fer en línia, també va ser diferent.

Des d’aquí volem encoratjar i donar les gràcies a tots els monitors i monitores dels centres d’esplai que dediquen el seu temps lliure a educar en el lleure.

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page