top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

El Centre d'Esplai Joan Suñol prepara unes activitats d'estiu inoblidables

Jocs d'aigua, gimcanes, fires, activitats al riu i espais de cants, reflexió i aprenentatge personal. Tot això i molt més és el que l'equip educatiu prepara des del mes de febrer perquè una pila d'infants gaudeixin d'un estiu inoblidable aquest juliol.

Les colònies, el camp de treball i les rutes que organitza l'esplai són una experiència única. I ho creiem així perquè en pocs llocs més els infants podran viure 12 dies envoltats de natura, teixint vincles amb els companys i companyes, sent ells mateixos i aprenent a través del joc.


A alguns ens agrada dir que quan tornes de colònies, ho fas una mica canviat. Potser sona pretensiós, és cert. Però la realitat és que els records que generen la convivència, l'amistat i l'entorn queden marcats. Les activitats d'estiu fan créixer conjuntament. Créixer en valors, en autonomia i en la gestió de les emocions.

I és que els monitors i monitores hi dediquem més de cinc mesos de preparació. Tot per garantir que el planejat surti com volem que surti.


Actualment, ens trobem en aquest procés. És un procés molt especial. A poc a poc visualitzem com seran les activitats d'estiu. Quins personatges ens trobarem? Quina serà la cançó de torn? En quins aspectes pedagògics ens volem enfocar enguany? Són preguntes que projectem i que respondrem en els propers dies.


De moment, i com no podia ser d'una altra manera, tenim clar que als infants els encantaran. No volem que ningú s'ho perdi i, per aquest motiu, us animem a inscriure's si encara no ho heu fet i viure aquesta experiència màgica!


Roger Vilaclara i Verdú

Responsable General del Centre d'Esplai Joan Suñol


Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page