top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

El Grup de Projecció lliura "La cistella solidària-Probitas"

El Grup de Projecció de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot ha lliurat "La cistella solidària-Probitas d'aliment fresc" a les famílies del barri. La preparació i repartició d'aquestes cistelles ha estat possible gràcies al donatiu lliurat per la Fundació Probitas al Grup de Projecció el passat mes de desembre.

Imma Joseph, responsable del Grup de Projecció explica que "en els moments que estem vivint i patint, una notícia com aquesta va ser un regal de Déu". Després del lliurament a les famílies, però, la responsable del grup assegura que "el regal de Déu més gran va ser viure i veure l'expressió de les cares de les famílies quan els vam lliurar les cistelles".


Els integrants del grup, molt emocionats, van rebre moltes abraçades de les Famílies que transmetien un gran agraïment. Imma Joseph explica que tot i no poder descriure les abraçades, "si tanqueu els ulls les podreu imaginar!".


El Grup de Projecció ha volgut agraïr a la Fundació Probitas i, per descomptat, a les famílies que acullen i acompanyen amb un "immens gràcies de tot cor" i amb unes paraules molt sentides per a totes les persones que ho han fet possible: "Aquests gestos no es poden descriure en paraules, però si els podem transformar en una frase que ho diu tot: Estem immensament agraïts! Ens donen empenta i coratge per no deixar d’estar a prop de les famílies que pateixen fam i necessitats, i per això no defallirem, sinó que seguirem sempre servint i estimant!

Gràcies, moltes gràcies per a fer-ho possible!"
Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page