top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

El rebost és buit. Ens ajudeu a omplir-lo?
El Grup de Projecció de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver acull i acompanya, des de fa molts anys, famílies necessitades de l'Escola del Clot, de la Comunitat i del barri, a les que lliura aliments mensualment.


Bàsicament, el rebost del Grup de Projecció es nodreix dels aliments que rep mensualment del Banc d'Aliments i, semestralment, de la Unió Europea. Altres vies d’entrada són la Campanya de recollida d'aliments que fa l'Escola del Clot per Nadal i, també per Nadal, la Campanya de recollida als supermercats del barri.


Des del passat mes de setembre, el rebost està buit. S’han reduït les diferents donacions i fins a la campanya de Nadal no es podrà recuperar el rebost.És per aquest motiu que, des de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver, fem una crida a la solidaritat. Necessitem tornar a omplir el rebost per poder ajudar les famílies durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.


Com podem col·laborar-hi?


Dissabte 7 d’octubre

Eucaristia Inici de Curs

Hora: 19:30h

Lloc: Gimnàs de l’Escola del Clot

Trobareu una capsa de fusta on podreu deixar els diferents aliments


Adjuntem un cartell explicatiu amb els aliments que hi ha ara mateix al rebost. D'aquesta manera podeu saber quins són els productes més necessaris. A més, cada dissabte, a l’eucaristia, hi haurà la mateixa capsa de fusta a la Capella, on també podreu continuar deixant els aliments durant aquests mesos.Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page