top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

"La no-violència activa", el dissabte al Clot d'Antoni Soler


Tornen els dissabtes al Clot. Aquesta setmana és el torn de "La no violència activa: ètica o estratègica?". una xerrada a càrrec d'Antoni Soler, president de Fundipau. La xerrada tindrà lloc el proper dissabte 17 a les 17:00h de la tarda i serà en format online.


La xerrada pretén posar de manifest i qüestionar com el món en què vivim ens violenta sovint amb el mal que alguns humans poden exercir sobre d'altres. Un món que ens exposa a reaccions i interpretacions de la realitat poc acurades i curt-terministes, i ens confronta a raonaments i sentiments contradictoris.


Que és violència i que no ho és? És la no-violència una estratèga per resoldre conflictes o (només) és una posició ètica? Què en sabem de la Cultura per la Pau? I quin és el nostre paper com a cristians per ser portadors de pau enmig del dolor i la confusió generalitzada? Totes aquestes preguntes seran qüestions que es compartiran en la xerrada "La no violència activa: ètica o estratègica?" d'aquesta setmana. Una bona oportunitat per aprendre i compartir dubtes i vivències.


Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page