top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Pujada simultània de pessebres de la Comunitat del Clot

Enguany, i a causa de les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid19, el Consell de la Comunitat ha proposat realitzar una pujada del pessebre en versió simultània a un seguit de muntanyes o llocs del nostre entorn. Es tracta de fer una pujada del pessebre, o millor dit, dels pessebres, en l’àmbit estrictament familiar, per evitar trobar-nos massa estona amb persones que no pertanyin a la nostra bombolla de convivència habitual.


Les pujades es realitzaran diumenge dia 20 de desembre, i cada família, grup estable, o persona individual, triarà una muntanya o un lloc que representi alguna cosa especial per a ella per portar-hi el pessebre. Una comissió s'encarregarà de proporcionar un pessebre, que evidentment serà petit i simbòlic, per a cada grup.

El pessebre de la Comunitat del Clot en la pujada del passat desembre del 2019
El pessebre de la Comunitat del Clot al cim del Tagamanent el desembre passat

Si no canvien les previsions de mesures restrictives, el dia 20 de desembre encara no podrem sortir de la nostra comarca de residència, la qual cosa dificultarà molt l’activitat. Els qui visquin fora de Barcelona ho tindran més fàcil, i segur que coneixeran alguna muntanya o algun turó dins la comarca on els faci il·lusió deixar-hi el pessebre. Pels de la ciutat de Barcelona, que viuen en una comarca molt petita, no hi haurà gaire possibilitats, però es demana que pensin en algun lloc especial, a banda de petites muntanyes, com pot ser una església, un parc o un monument, on tinguin ganes de deixar-lo.


L'organització ha previst que, en la mesura de les possibilitats de cada grup bombolla, s'arribi al lloc de destí a les 12 del migdia i, aleshores, es resarà, simultàniament, el Pare Nostre.


L'organització:


De cara a la realització d'aquesta activitat especial, en el marc de la situació actual, l'organització de la pujada del pessebre ha informat que es crearà un grup de Whats App d'es d'on els diferents grups bombolla podran comunicar-se durant la pujada. També, demanen que es comparteixin fotografies del cim o lloc escollit i el pessebre, per poder-ne fer un recopilatori. A Twitter, tot aquell qui vulgui podrà penjar la seva fotografia, i es demana que s'etiqueti el perfil de la Comunitat (@ComunitatClot) per poder-ne fer difusió.


Per tal d’evitar que es trobi molta gent en un mateix lloc, es demana que s'informi del cim o el lloc de destí del pessebre a la comissió organitzadora amb un correu abans del proper dia 9 de desembre. En aquest mateix correu, serà necessari fer arribar un número de telèfon de contacte per poder preparar el grup de Whats App des d'on s'informarà posteriorment de quan i on es podrà recollir el pessebre. Un cop enviat el correu, l'organització comunicarà si el lloc desitjat està lliure o ja està ocupat.


Finalment, l'organització ha fet una proposta de 20 petits cims candidats del Barcelonès, tot i que, evidentment, tothom pot triar el que cregui, i no cal que estigui a la llista. En aquesta llista es troben, entre d'altres, cims com: el Tibidabo (516 m), el Turó de Can Pascual (470 m) o la Coscollada (464 m).Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page