top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Quaresma III: Descobrim ClàudiaQui és Jesús? Alguna gent en parla, diuen que ha vingut a salvar-nos, que té paraules de consol, que fa possible allò impossible…Jo no sé…no sé si tot això és veritat o són historietes. M’agradaria saber-ne més, sentir-lo en directe i jutjar per mi mateixa…veure’l…m’agradaria tant veure’l en persona!


Ara en Ponç l’ha de jutjar. Aquell Jesús, aquell pobre desgraciat, ha fet enfadar tothom. Els amos, els dirigents senten que perden el control. Els savis tenen por de les seves paraules. Jo no veig clar aquest judici. Crec que ens estem equivocant, que aquesta no és la nostra lluita. A més, això de Jesús….potser és més gran del que sembla i encara ens farà mal.


Ai, quin patiment. No el condemnis! Ara sí que ho veig clar: pobre Jesús, acabarà malament! Què puc fer jo per ajudar? He de fer alguna cosa…o la meva inacció serà el seu dolor, i el seu dolor serà també el meu dolor…


Tot és fosc. He intentat aturar-ho però no m’han fet cas. Em sento tan impotent! De què serveixo si no puc fer-hi res? Tants innocents condemnats pel món, tants incompresos…i tants que es renten les mans.  


 

Diuen que les dones han anat al sepulcre i no l’han trobat…potser això no s’ha acabat! Potser ja ho sabia, que no s’acabaria…de fet, ara ho entenc! Jo volia evitar un final fatal i ara veig que Jesús no té final, que la seva vida no s’acaba aquí, que res no s’acaba aquí. Efectivament tot allò era més gran del que semblava. I jo? Ho contemplo? Ho admiro? Ho segueixo? Ho escampo? Ho visc?


Judith Garcia i Aymerich

Membre de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page