top of page

Sagristia - Litúrgia

El grup de Litúrgia de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver vetlla per animar les diferents celebracions de la fe que es realitzen a la Comunitat perquè aquestes siguin el més amenes i viscudes possibles. També és el responsable d’engrescar els diferents temps litúrgics, com l’advent i la quaresma per a fer-los més presents.

Actualment el grup de Litúrgia està format per en Jorge González, en Xavi Somoza i la Núria Verdú, i per desenvolupar la feina hi ha formats tres grups.

Power Points

Creen i dinamitzen els powerpoints que ajuden a seguir el desenvolupament de les diferents celebracions i eucaristies.

Està format per un grup heterogeni de  membres de la Comunitat que es reparteixen els powerpoints al llarg del calendari.

L’equip de Powerpoints està format per: Ignacio Aoiz, Jaume Costa, Teresa Gonzalez, Ana Pérez de Molino, Xavi Somoza, Enric Vall i Núria Verdú.

Sagristia

El grup de Sagristia de la Comuniat vetlla pel bon funcionament de les celebracions eucarístiques i per a que estiguin tots els detalls litúrgics a punt en cada moment de les celebracions:

  • Evangelis i llibres sagrats

  • Flors

  • Roba

  • Estris de la celebració

  • Ofrenes

  • Espelmes i ciris...

És una tasca molt important, i el seu paper és imprescindible per a la realització de les celebracions.

En aquest moment està format per la Mercè Farré, la Encarna, la Teresa Surroca, l'Enric Vall, en Pere Vall i la Felisa Berrocal.

Músics

Músics i directors, són membres de la Comunitat Cristiana que col·laboren en l’autèntica animació musical de les diferents celebracions i eucaristies.

Actualment formen part d’aquesta animació:

Directors: Elisa Bardalet, Judith Garcia, Teresa Surroca, Albert Vall i Eliseu Vilaclara.

Músics: Laura Alonso, Javier Aoiz, Xavi Blanes, Óscar Cabo, Ignacio González, Jorge González, Clara Llimona, Aleix Nin, Joan Porres, Pol Sushan, Llibert Requena, Enric Vall , Daniel Aguilar i Christiano Vargas.

bottom of page