top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Unes 140 persones inicien el curs de la catequesi familiar

Tret de sortida de la catequesi familiar aquest diumenge amb la primera de les sis trobades mensuals previstes. Han estat unes 140 persones, entre infants i famílies, que han participat en aquesta primera jornada del curs 2022 - 2023.

Es tracta del segon any que la Comunitat organitza aquest format de catequesi. Ha començat a les 10:00h del matí amb l'arribada de les 140 persones. En aquest sentit, Pino Amoroso, responsable de la catequesi, assegura que "segueix comportant una certa impressió i frenesí".


Als 20 catequistes i monitors, se'ls afegeixen 22 infants i les seves famílies aquest curs. Un curs que ha introduït dos canvis: els grups de post-comunió per a joves de primer de l'ESO i el desenvolupament d'un temari específic per a les famílies que ja havien participat en cursos anteriors.

En aquesta primera trobada s'ha treballat com "la vinguda de Jesús ha estat i continua sent una crida per a totes les persones de totes les nacions i de tots els temps", explica Amoroso. També sobre com aquesta crida "només requereixi d'atenció per a ser descoberta". Per últim s'ha tractat el fet de respondre a "la crida" activant-se. Un fet que provoca que "ens trobem amb més persones fent el mateix camí".

'Els tres reis' ha estat l'analogia triada per a tractar el tema, tant amb els infants com amb les famílies de primera comunió.

En l'altre grup de famílies, la trobada ha girat entorn del tema 'Qui diuen que és Jesús?'. S'ha fet amb una aproximació al Jesús històric, la presentació de la relació entre Jesús i la seva societat i, finalment, caracteritzant els “preferits” de Jesús.

"Ha estat una sessió intensa, interessant i molt participada", diu Amoroso. Des de la catequesi esperen que hagi estat també molt profitosa. Per a això, més enllà de les bones intencions, "esperem en l'ajuda de l'Esperit Sant!", hi afegeixen.


Pel que fa a les properes sessions, aquestes tindran lloc els dies 4 de desembre, 15 de gener, 5 de febrer, 5 de març i 16 d'abril. Totes elles a les 10:00h del matí.

Kommentare


Entrades recents
Arxiu
bottom of page