top of page
  • Lourdes Joseph

El pelegrinatge de la Creu de Lampedusa arriba a la Comunitat del Clot

La Comunitat celebra i prepara amb respecte aquest privilegi, on volem que sigui visible el dolor del nou Crist sacrificat en ple segle XXI. Un acte ple de simbologia on s’acarona i embolcalla l’altar i on el Pare hi és present. L’ALTAR Papers blaus on es reflecteix cada una de les onades plenes de DOLOR. Pedres que criden FORÇA i PROU a les travessies de mort. Una petita creu on hi és escrit “SENT LA CREU”, per no oblidar mai el compromís que tenim com a Cristians de lluitar perquè tothom qui pateix arreu del món tingui una vida digna, justa, igual i amb respecte. Cinc espelmes, on hi és escrit el número 1.000 en cada una d’elles i on enlluernen en els nostres ulls les més de CINC MIL PERSONES que han perdut la vida en aigües d’arreu del món. Estora damunt l’altar, la TERRA, que ens demana que siguem portadors de Pau i constructors de ponts de diàleg. Ciri Pasqual, LLUM de viatgers d’esperança cap a TU com una única família.

Moments de silenci per viure i obrir els nostres cors a la pregària i a la solidaritat.

Pregàries on obrim els nostres ulls a tots els patiments i on sentim cada una de les llàgrimes de sal escampades, on demanem pau, i ens sentim segurs en la teva abraçada.

Músiques d’arreu del món que ens traslladen a cada un dels llocs i fets on hi és present tant de dolor.

Lectura de testimonis que ens gelen i encongeixen per tanta crueltat viscuda.

Pare Nostre on les mans ens uneixen a totes les persones del món i on el Pare ens diu que no deixem mai de SERVIR I ESTIMAR. Carícies i besades a la Creu, amb mirades plenes de tendresa, plor, força, agraïment, pensaments, pregària i molta esperança. Gràcies, Pare.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page