top of page
  • Mercè Marimón

El darrer concert del curs

La meva inquietud pel Gospel, va fer que participés en un taller impartit per en Moisès Sala juntament amb Gospel Clot, va ser llavors quan m’hi vaig quedar enganxada veient la grandesa i la generositat dels seus cantaires, sempre disposats a acollir-te. Per això quan van dir-me “cantes?, Nosaltres assagem els dimecres”. Dit i fet, a partir del mes de novembre, vaig formar part d’aquesta gran família que és el “COR GOSPEL CLOT”.

Entrar al cor per a mi ha suposat, evidentment, adquirir un compromís, un repte personal, ja que no havia cantat mai. El fet de poder cantar plegats, de compartir l’estona, la germanor que hi ha entre els cantaires, la vitalitat i l’alegria, és el que ens fa créixer com a persones, perquè la música per sí sola té aquest do, i les persones que ens envolten ho fan possible.

Durant aquest curs, ple d’aprenentatges guiats per el nostre “dire”, tot un “crack”, va arribar el dia del concert de fi de curs. Generosament acaronats per uns músics excepcionals amb moltes ganes de fer vibrar, d’arribar al públic i encomanar-los amb els nostres cants tot aportant una petita ajuda als més necessitats. El teatre lluïa les seves millors gal·les, nosaltres, neguitosos i nerviosos, nervis que es van esmunyir en sentir el crit de guerra de l’Imma “Vamosss!!”, a partir d’aquest moment sabíem que tot sortiria bé, com sempre.

Aquest ha estat un any difícil amb un reguitzell d’esdeveniments, que no obstant això, ha fet que la nostra unió i estima sigui encara molt més forta, i ben segur que ens farà caminar endavant.

Finalment van tenir la gran idea de fer un sopar informal de fi de curs a la platja, va ser genial, vam compartir rialles, vivències... i vam fer el que mes ens agrada, cantar.

Tot aquest seguit d’emocions, no serien possibles, sense la complicitat de cada cantaire, la implicació del director, en Jordi Cardona, l’entrega vital de la nostra presidenta Imma Joseph i de tots els que creuen i col·laboren desinteressadament amb el nostre projecte.

Gràcies GOSPEL CLOT!!

Entrades recents
Arxiu
bottom of page