top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

La Comunitat et crida, i tu com li respons?

Aquest ha estat el lema de la Comunitat de Sant Pere per a celebrar l’inici de curs. Amb una eucaristia que ha acollit infants, joves, adults i gent gran, les guitarres han tornat a tocar i les espelmes han tornat a fer llum, després d’unes quantes setmanes de vacances. El missatge ha estat molt clar. Com responem com a grups i com a membres davant la crida de la Comunitat? Si bé aquesta família la formen moltes missions i projectes, cal estar atenta i atentes i tenir sempre els objectius i fites ben clares per avançar. El que avui no podem negar és la il•lusió amb la que tothom comença el nou curs! Desitgem que aquesta crida que sentim ens marqui un camí de servei i celebració durant tot el curs. Gràcies a tothom per haver fet d’aquesta eucaristia una trobada en família! 

Entrades recents
Arxiu
bottom of page