top of page
  • Mercè Marimón

Cor Gospel Clot, en estat pur

No fa gaire vaig trobar una mina d’or, el Cor Gospel Clot. Primer descobreixes una veta i et sens molt afortunada, perquè et reconforta, et dona pau, energia i alegria però et vas adonant que està plena de diamants musicals. Uns son diamants en brut que es van polint i d’altres tenen llum pròpia, però tots tenen un element comú: la bondat i les ganes de cantar.

Per motius personals he estat apartada uns mesos sense poder compartir tantes estones de cant comú, concerts i m’ha envaït l’enyor, tot i que sempre et fan sentir molt estimada. Aquesta és la essència d’aquest gran cor, però vaig tenir la sort d’assistir com a públic al concert de Santa Coloma a favor del voluntariat. Em vaig emocionar al veure el públic amb mi tan entregat.....

Estimats, això és Gospel: cantar per arribar al cor i fer vibrar la pell dels qui t’escolten.

Però el temps passa i el curs arriba a la fi. El passat 2 de juny ho vàrem tornar a fer, ho vàrem donar tot en el darrer concert del curs. Aquest cop vam recollir aliments de primera necessitat per a famílies que acompanya i acull el Grup de Projecció. Gràcies als nostres cants endolcim la vida dels que pateixen.

Vull agrair a totes i cadascuna de les persones que formen aquest gran cor, especialment un gràcies ben càlid pels qui son l’ànima : el nostre estimat director Jordi Cardona i la nostra estimada presidenta Imma Joseph.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page