top of page
  • Cantaire de Gospel Clot

Un taller solidari

El passat dissabte 15 de juny vam tenir un altre gran dia de comunitat amb el grup Gospel Clot!

A Granollers es va celebrar un taller i un concert de gospel a càrrec d’en Moisès Sala, conegut director i persona. Quan estàs davant d’ell seguint les seves instruccions et fa oblidar totes les teves penes durant unes quantes hores.

Va oferir aquest taller i el concert gratuitament; la condició per participar-hi era que cadascú portés 2 kg de menjar pel banc d’aliments de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver. Aquest gest no va ser perquè sí, la seva més que amistat i estimació per la nostra presidenta, l’Imma Joseph, va ser el motiu de la seva ofrena.

No explicaré detalls del taller ni del concert perquè no són el motiu d’aquest escrit. Parlaré de les bosses i bosses i bosses i bosses de menjar que va deixar la gent. No s’acabaven de classificar ni de comptar, les deixàvem per una banda i ens vèiem altra vegada envoltats de més i més. Els 2 kg per persona es van superar amb escreix.

Em van impressionar, sobretot, les paraules agraïdes de la gent que feia les seves aportacions. Ens agraïen a nosaltres la iniciativa, la nostra tasca, la nostra il·lusió!

Les nostres cares emocionades pensant amb el problema que tindríem per portar-ho a Barcelona era, en realitat, un meravellós no-problema. I vam ensortir-nos-en!

Resultat final: 1.700 kg d’aliments. Diumenge, un cop tot endreçat als rebosts de la comunitat, feia goig veure com estaven de plens! I sobretot pensàvem en què aquest estiu es podria continuar atenent a les nostres famílies de la comunitat.

Com sempre diu l'Imma, quan ens criden i demanen ajuda, alguna cosa s’ens mou al cor i ens movem cap endavant sense dubtar-ho. No ho hem d’oblidar mai: hi ha moltíssima gent bona que vol ajudar, a qui sigui i com sigui.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page