top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Tornen les eucaristies a la capella

Després de 6 mesos, aquest dissabte 19 de setembre es reprenen les eucaristies a la capella.


Poder tornar a retrobar-nos plegats en el moment en el qual tota la Comunitat Cristiana compartim la fe, tant petits com joves o grans, és motiu d'alegria.


Conscients de la situació actual causada per la pandèmia i de la necessitat de prendre totes les precaucions possibles per evitar el contagi de la COVID-19, el Consell de la Comunitat ha elaborat unes mesures de prevenció individual i conjuntes per a minimitzar el risc de contagi en les eucaristies. Alguna d'aquestes mesures són l'ús imprescindible de la mascareta en tot moment i garantir l'ocupació màxima de la capella que serà de 50 persones. Aquesta normativa queda reflectida en la infografia i el cartell informatiu que es trobaran a la capella:

Per aquells qui prefereixin no assistir-hi presencialment, totes les eucaristies seran retransmeses en directe des de l'enllaç facilitat per la Comunitat

Entrades recents
Arxiu
bottom of page