top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Celebrem l'eucaristia d'inici de curs

El proper 3 d'octubre tindrà lloc l'eucaristia d'inici de curs de la Comunitat. La celebració serà a les 19:30h i es durà a terme a la capella de l'Escola del Clot. Per tal de poder acollir totes aquelles persones que vulguin ser presents durant la tradicional eucaristia, s'ha decidit utilitzar simultàniament els espais de la capella i del gimnàs per disposar d'una "capella ampliada", i així poder respectar l'aforament condicionat per la situació de pandèmia actual.


D'aquesta manera, les persones que, per motiu d'aforament, no puguin accedir a la capella, podran participar de la celebració activament des del gimnàs on, prèviament, s'hi haurà muntat una gran pantalla i un sistema d'streaming en directe. Tot i que es tracti d'una eucaristia simultània en dos espais diferents, el Consell de la Comunitat ha animat a tots els membres de la Comunitat a participar-hi i ha centrat l'atenció en el protagonisme dels diferents grups de la Comunitat, que ja han engegat les seves activitats.


A més, també s'ha fet públic el lema escollit per aquest curs: "Acollir amb cura i estima". Un lema que, el nou rector de la Comunitat, Manuel Hernández explica en una carta adreçada a tots els membres de la Comunitat, i en la qual ens convida a superar els reptes a través de l'acompanyament de Jesús:


"A hores d'ara ja no és res de nou: estem en un moment de gran incertesa. És un moment en què tot el que hem après sobre com comportar-nos es posa a prova, en que les nostres conviccions i assumpcions poden trontollar. És, per tant, un moment de repte; de crisi.


És un moment en què el que és fort en nosaltres aflora i pren les regnes, i com a cristians esperem que siguin les actituds i comportaments apresos de Jesús els que ens guiïn.


Comencem el curs, doncs, en un entorn desafiant en què ens mourem uns amb prudència, altres amb empenta, uns amb coneixement tècnic de la situació, altres amb confiança... però tots amb Jesús com a acompanyant que alimenta la nostra esperança.


Les línies de força de la pastoral d'aquest any dels col·legis de jesuïtes tenen com a lema "Acollir-te", que des de la comunitat del Clot l'adaptem com Cuidar i Estimar. Amb aquesta idea com a fons volem començar aquest curs amb l'eucaristia d'aquest dissabte 3 d'octubre celebrant l'esperança i el desig compartit de tenir cura els uns pels altres.


Manuel Hernández."


També cal recordar que l'eucaristia complirà amb les recomanacions per prevenir la Covid-19: distància, mascaretes, neteja d'espais abans i després del seu ús, ventilació i ús de gel hidroalcohòlic per a les mans. En cas que no s'hi pugui assistir, la Comunitat facilitarà un enllaç a través del qual es podrà seguir l'eucaristia des de casa.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page