top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

ADVENT 2023Durant aquest temps d’Advent, volem oferir-vos un petit espai de reflexió i pregària diari a través de les xarxes socials de la Comunitat. Per qüestions del calendari d’enguany, iniciarem aquest espai la setmana abans del corresponent diumenge d’Advent.


Cada setmana girarà entorn d’una paraula relacionada amb la lectura de l’Evangeli del diumenge d’Advent corresponent: esperança, pregària, paciència i joia.


Es pretén que la paraula estigui present tota la setmana a través de breus frases, pregàries o imatges, que cada dia es publicaran a través de les xarxes socials de la Comunitat (twitter i instagram). El dissabte, no es publicarà el missatge amb la paraula, sinó que es publicarà el Pensem-hi a la pàgina web.


A l’eucaristia de dissabte la paraula que correspon a la lectura de l’Evangeli del dia i que ha inspirat les frases de la setmana, estarà penjada en paper, darrera l’altar.


Es tracta de lligar la pregària (reflexió) diària a les xarxes amb el Pensem-hi i amb l’eucaristia.


La paraula es donarà a conèixer al principi de la setmana:


27 de novembre: primera paraula - ESPERANÇA/VETLLEU!

4 de desembre: segona paraula - PREGÀRIA/PREPAREU-VOS!

11 de desembre: tercera paraula - PACIÈNCIA/MANTINGUEU-VOS FERMS!

18 de desembre: quarta paraula - JOIA/BENAURATS!


Esperem que aquest camí vers Nadal ens ajudi a viure l’esperança i l’alegria d’un Déu fet infant que vol, de nou, néixer i viure entre nosaltres.Equip de Litúrgia

Comentarios


Entrades recents
Arxiu
bottom of page