top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Albert Florensa, nou president de la Comunitat del Clot

A finals del mes de desembre el Patronat de la Fundació Privada Sant Pere Claver del Clot va nomenar l’Albert Florensa com a nou President de la Comunitat Cristiana.


A l’eucaristia de dissabte 30 de gener, la fins ara presidenta de la Comunitat, Judith Garcia, va fer públic el nomenament. En unes breus paraules, la Judith va manifestar la seva profunda gratitud pel temps que ha estat en el càrrec: “dono gràcies a Déu i a tots vosaltres pel camí transcorregut per acostar el Regne de Déu al nostre entorn des dels diferents llenguatges (pregària, nens, teatre, música...) i per haver confiat en mi els vostres trossets de vida”

L’Albert és membre de la Comunitat des de fa molts anys. Va formar part de la comunitat educativa de l’Escola del Clot durant 23 anys, i fins fa poc ha estat professor de l’Institut Químic de Sarrià, del qual actualment n’és professor emèrit.


Fa cosa d’un any, el Consell de la Comunitat li va proposar que assumís la presidència, i després de consultar-ho i pensar-s’ho va decidir dir que Sí. Durant els anys 80 ja havia estat President de la Comunitat al costat de la que després el va succeir, la Mercè Quintana, de qui va recordar amb gratitud que l’havia ajudat molt durant aquell període. També va expressar el seu agraïment a tota la Comunitat Cristiana i a la Comunitat de Jesuïtes, en especial al Pare Elias i al Pare Armengol, de qui va dir que havien estat claus en la seva manera de ser i en la seva trajectòria.


El nou president també va destacar la qualitat i la fecunditat de la tasca duta a terme per la Judith, i va manifestar el seu desig de treballar per la Comunitat: “vull servir-vos i us demano que m’ajudeu a fer-ho”.


Finalment, el P. Manolo Hernández va dedicar també unes paraules d’agraïment per la Judith i l’Albert.

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page