top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

APASSIÓNADES A LA SAGRADA FAMÍLIA

Aquest dissabte 9 de març, a la cripta de la Sagrada Família, la Federació Catalana de Passions ha presentat les 22 passions que es podran veure enguany a Catalunya. Entre elles es troba la passió de la nostra comunitat: APASSIÓNADES, que el passat 21 d’octubre es va integrar a la Federació Catalana de Passions.


En l’acte han assistit dos membres de la nostra comunitat: la directora i autora de l’obra, Judit Vilaclara, i una de les seves actrius, Mariona Font.Durant la presentació, el president de la Federació Catalana de Passions, Jordi Carapuig, ha destacat la Comunitat del Clot com una de les noves incorporacions de la temporada. També ha subratllat la recuperació de la representació a la nostra escola i, en acabar l’acte, ha saludat personalment la Mariona i la Judit.


La presentació de les Passions ha comptat amb la presència de l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i diferents representacions del món polític i eclesial.
El dissabte 6 d’abril a les 19:30h es representarà, per segon any consecutiu, APASSIÓNADES, la Passió del Clot, en una funció única al teatre de l’Escola Jesuïtes El Clot.

 

Les entrades es podran obtenir els dissabtes 16 i 23 de març abans i després de l’eucaristia a la capella de la Comunitat i el 6 d’abril a les 18:30h a l’entrada del teatre de l’escola.


 

 

コメント


Entrades recents
Arxiu
bottom of page