top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

La Comunitat acull la presentació del documental 'El Camí Ignasià'

Aquest dissabte 19 de novembre a les 17:00 h, al teatre de l’Escola Jesuïtes del Clot, es projectarà el documental 'El Camí Ignasià', produït per Animaset Media i Comunicació i dirigit per en Jordi Roigé. Un film que es presenta en el marc de la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que organitza la Direcció General d'Afers Religiosos.En Jordi Roigé presenta aquesta projecció a casa seva. I és així perquè ell mateix va ser membre de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver del Clot participant en diferents grups de la comunitat. De la seva vinculació amb la comunitat en destaca la seva tasca educativa com a monitor del Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.


La peça audiovisual es va presentar per primera vegada aquest mes de juny a Roma, concretament a la Filmoteca Vaticana i amb la presència del superior general de la Companyia de Jesús, el pare Arturo Sosa. La producció i realització d'aquest documental s'ha fet coincidint amb el 500 aniversari de la conversió d'Ignasi de Loiola que els jesuïtes celebren aquest any.


El documental que es podrà veure aquest dissabte segueix l’itinerari que va fer Ignasi de Loiola des d’Azpeitia a Manresa l’any 1522, i permet viure la bellesa i espiritualitat del camí tal com la va viure Ignasi en el seu moment.


Mbassa Niang, Iñigo Medinilla, Iñaki Sánchez i Marta Burguet son els pelegrins del documental, guiats pel jesuïta Josep Lluís Iriberri, director de l’Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià.Commenti


Entrades recents
Arxiu
bottom of page