top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

L'esplai Suñol celebra 55 anys: “Una tasca gegant de servei a famílies i joves del Clot”

Aquest dissabte 11 de maig el Centre d’Esplai Joan Suñol, de la Comunitat del Clot, celebra 55 anys. Ho farà amb una gran festa plena d’activitats, records i moltes sorpreses! La festa acabarà amb una eucaristia presidida pel jesuïta Enric Puig, fundador de l’esplai, acompanyat de l’actual rector, Manolo Hernández, i l’anterior consiliari de l’esplai, Pere Borràs.La festa d’aquest dissabte és “una oportunitat per celebrar que l’esplai continua oferint un espai immillorable de creixement personal a infants i joves del barri”, explica el Roger, l’actual responsable del Centre. Un espai que no només és gràcies a l’actual equip de monitors i monitores, sinó que és “una tasca gegant de molts joves i moltes famílies que han confiat en el servei als altres durant molts anys” i que "volem que continuï per molts anys més". Per aquest motiu, s’espera que a la celebració també hi assisteixin les famílies, monitors i amics que han format part d’aquesta llarga història.


Després de 55 anys, el centre manté l’essencial que l’ha fet créixer durant més de mig segle: “L’estima pels infants i la passió per tot el que fem”. Sense això, en Roger assegura que “no serien possibles totes les hores invertides” en un projecte que és totalment voluntari.


Amb tot, al llarg dels 55 anys, l’esplai també ha tingut l’oportunitat de millorar, aprendre i adaptar-se als nous temps. I per al Roger, aquesta és una de les claus pel qual les famílies continuen apostant per la tasca educativa de joves de 18 a 25 anys.


Tot això i molt més és el que l’equip, de 24 persones actualment, espera amb moltes ganes poder celebrar aquest dissabte. I ho volen fer amb el conjunt de la Comunitat que els ha vist créixer i els ha acompanyat en la seva tasca des d’un inici.


La jornada començarà el dissabte a les 16:00 h per als infants i joves de l’esplai. S’iniciarà una fira d’activitats diverses i les famílies i amics s’hi podran sumar a partir de les 17:30 h. Després tindrà lloc un berenar molt especial, l’eucaristia i la cloenda amb la seva bufada d’espelmes. Durant tota la jornada es podrà comprar nou marxandatge del centre d’esplai dissenyat especialment per a l’ocasió.


Per a més informació podeu consultar les xarxes socials de l’esplai: @cejoansunolComments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page