top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

L'Esplai Chanut tanca el curs recuperant els tradicionals jocs d'aigua conjunts

Quan arriben aquestes dates és el moment de fer una mirada enrere i veure tot el que hem compartit aquest curs. Ha sigut un curs ple d’aventures i estem molt agraïts i agraïdes de tot el que hem viscut. És per aquest motiu que no podíem acabar el curs sense fer un comiat especial.I així ho vam fer, el passat dissabte vam acomiadar-nos del curs fent una activitat d’aigua. Després de dos anys, vam poder gaudir de fer una activitat tots els grups d’esplai junts, on els petits i els gran vam poder participar i jugar conjuntament.
A primera hora del matí, vam rebre la visita del geni més genial, un personatge que havíem conegut a les colònies de Setmana Santa, però aquest cop va arribar amb un modelet estiuenc i ens va explicar que necessita vacances i que estava buscant infants i joves que el poguessin cobrir mentre les faci.


Ens va preparar unes proves per veure si estàvem preparats i preparades per fer-ho. Vam posar a prova la nostra agilitat, rapidesa, força i estratègia. I sort que ho vam fer mentre ens remullàvem, perquè quina calor feia!Va ser un matí molt divertit, on tots i totes vam gaudir de l’últim dia d’esplai. I ens van entrar moltes ganes que arribin les activitats d’estiu.


Marina Cot

Responsable General del Centre d'Esplai Lluís M. Chanut

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page