top of page
  • Centre d'Esplai Joan Suñol

L'esplai Suñol celebra el final de curs amb les famílies a Viladrau

Any rere any, l'excursió de final de curs és un moment d'unió entre famílies i esplai. Enguany s'ha pogut veure més que mai, ja que feia dos anys que no la fèiem i no podíem tenir més ganes!


Tots i totes vam viure un diumenge meravellós en comunitat. Com marca la tradició, les famílies van preparar un gran esmorzar que ens va aportar molta energia. Aquesta energia la vam aprofitar pel Show, un moment molt esperat per tothom.


Els set grups van voler fer-nos una petita representació del seu curs d'esplai. Mentrestant, vam veure en primícia la inspecció d'infraestructura i d'activitats en el lleure cap a l'edifici Joan Suñol, on hi vivia una comunitat de veïns i veïnes ben peculiars.


Seguidament, vam celebrar l'eucaristia, un moment on els grups també van ser partíceps. Vam poder gaudir d'un entorn privilegiat, com és la natura que envolta la casa, mentre vivíem un bonic moment de celebració.


Finalment (i malauradament), va arribar el comiat on vam poder fer una bona clausura d'aquest curs tant especial. En aquest moment, vam felicitar les famílies guanyadores de l'aclamat concurs de truites i pastissos. A més, els monitors i les monitores vam saber, per fi, què faríem el 19 de juny: kayak i paddle surf al Club Nàutic de Premià amb un dinar al port. Gràcies per aquest regal!


Tot i que, com ja sabeu, el veritable regal és seguir gaudint de l'esplai any rere any. El fet de formar part d'aquest projecte que infants, joves, monitors i famílies fem més i més gran. La vivència com a monitors i monitores ens enorgulleix molt, per la tasca educativa que es realitza; que, en gran part, ens fa créixer a nosaltres també. És el fet de donar tot el que tu, en el seu moment, quan anaves al grup de Flames, et van ensenyar, el fet de poder jugar al mateix joc que quan anaves a Brivalls i poder transmetre tot el que vas aprendre a aquelles rutes pel País Basc amb Zenits. L'educació en el lleure és un regal, tant per qui la rep, com per qui la duu a terme. Per sort, a l'esplai, sabem de primera mà el que aquesta significa i, a cada curs que passa, tractem de seguir donant-li sentit.


Tot l'equip educatiu esperem que hagueu gaudit d'aquest any, tant com nosaltres. Però, recordeu que això no acaba aquí; ens veiem aquest estiu a colònies, camp de treball i rutes! Ja ho estem esperant impacients, i vosaltres?コメント


Entrades recents
Arxiu
bottom of page