top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

S'anul·la la missa del Pollet per la Covid-19


Benvolguts i benvolgudes,

Us comuniquem que les circumstàncies que imposa la pandèmia ens fan suspendre aquest any la Missa del pollet, la missa que celebrem el dia 24 de desembre a les 19:30 h. Mantindrem la Missa del gall, a les 23h, però sabent que l’aforament estarà limitat a 70 persones.


No cal dir que ens sap molt greu haver de cancel·lar la missa del pollet, però la decisió és fruit de la prudència; les xifres dels contagis i de les hospitalitzacions són prou evidents.


Òbviament, vetllar per la nostra salut i la dels altres, així com preservar el bon funcionament de la sanitat i del treball dels equips sanitaris són raons més que suficients per suspendre la nostra celebració, però cal tenir present també el fet que aquests dies desitgem trobar-nos amb els qui estimem i el fet de contagiar-nos ens impediria la trobada. Fins i tot alguns de nosaltres aprofitem aquestes dates per viatjar i poder reunir-nos amb la família que no tenim a prop. El desig de trobar-nos també és una raó per ser prudents, encara més quan la pandèmia ens ha estat condicionant des del seu inici, especialment amb els confinaments, la possibilitat d’estar a prop i de compartir les mirades i les abraçades que tant ens calen en temps d’incertesa i de patiment.


Aquest any no podrem compartir l’eucaristia de la Nit de Nadal, però podem oferir al Nadó de Betlem, durant la nostra trobada familiar o cadascú de nosaltres en un moment de recolliment, la nostra petitesa i fragilitat que convertida en amor participa del seu Amor i Esperança.


Per poder fer arribar als més petits la celebració del Nadal i viure’l en família, us deixem l’enllaç del vídeo que vàrem preparar l’any passat:Bon Nadal!!

Manuel Hernández/Albert Florensa

Rector/President

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page