top of page
  • Roger Vilaclara

Torna l'E-Butlletí, el recull informatiu de la Comunitat

Aquest curs, la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot recupera l'E-Butlletí, el recull informatiu de la Comunitat. Serà trimestral i englobarà les notícies que s'hagin publicat al web en els darrers mesos. El número d'aquest trimestre serà el primer després de més de 7 anys sense l'enviament de l'E-Butlletí.

L'E-Butlletí de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot es va posar en funcionament el març del 2006 quan el Consell de la Comunitat va aprovar fer una revista electrònica bimensual. La publicació tenia per objectiu informar als membres de la Comunitat i "apropar les activitats i vivències comunitàries", segons es va deixar escrit a la Memòria del 2006. En aquell moment també s'imprimien algunes còpies en paper per als membres de la Comunitat que no podien accedir a internet.


Ara, recuperem la publicació en format trimestral. No es tracta, però, d'una nova publicació sinó que continuem la feina feta per altres membres de la Comunitat en l'àmbit de la comunicació. Per aquest motiu, l'E-Butlletí d'aquest trimestre serà el número 51. Així, recuperem també la numeració de l'últim enviament de què es té constància que correspon a l'edició de setembre i octubre de 2015.


El rebran tots els membres de la Comunitat al seu correu. L'equip de comunicació demana que es revisi la safata de correu brossa del mail i, a partir del primer enviament, es configuri el correu perquè aparegui a la safata principal.


Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page