top of page
  • Roger Vilaclara

Tornen els Pastorets del Clot després de dos anys d'aturada

"No ha estat un camí fàcil, però avui tornem a trepitjar l'escenari". Així ha explicat la comissió organitzativa el retorn dels Pastorets del Clot després de dos anys d'aturada.


L'anunci s'ha fet públic a través del compte d'Instagram dels Pastorets del Clot amb un vídeo amb imatges del teatre de l'escola Jesuïtes del Clot preparant-se per a la representació. "Torna la màgia!", diu la peça audiovisual que permet descobrir algunes incògnites sobre l'obra d'enguany. S'hi llegeix el títol de l'obra triada per aquest Nadal del 2022: 'Pinzellades bucòliques. Ara ve Nadal'. Una obra de Domènec Miquel i Ribas que compta amb l'adaptació de la Clara Llimona, anterior directora dels Pastorets, i la Marina Bonache, actual directora.


La Marina Bonache, però, no estarà sola. En la direcció l'acompanyen la Txell Vilaclara i l'Albert Àlvarez. Amb tot, estaran acompanyats per un equip enorme d'actors, actrius, equip tècnic, artístic i organitzatiu. Tots ells es reuneixen aquest diumenge a les 10:00 h a l'Escola del Clot per iniciar els assajos que permetran gaudir dels Pastorets en els propers mesos. La reunió agruparà tots els participants i servirà per organitzar els primers mesos d'assaig, conèixer els integrants dels diferents equips i iniciar les primeres tasques preparatives.


Els directors dels Pastorets també han informat que anunciaran les dates de les representacions en els propers dies i que, per tal de saber-les, caldrà estar pendents del seu perfil d'Instagram. "Ben aviat us descobrirem altres sorpreses", hi han afegit.

Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page