top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Un curs d'Esplai diferent!

Centre d'Esplai Joan Suñol

Aquest cap de setmana passat, 12 i 13 de juny, per fi, els infants del centre d’esplai Joan Suñol han pogut realitzar la primera excursió de cap de setmana. Era molt esperada tant per infants, monitors/es i famílies, ja que aquest curs ha estat força intermitent.


Normalment l’última excursió de l’any la celebràvem a Viladrau tots plegats i era la manera de tancar el curs a la masia del Puig de Fàbregas, que és tan especial per a nosaltres. Enguany no ha pogut ser així, i cada grup d’esplai ha anat a un lloc de Catalunya diferent. Tot i això, els infants han gaudit molt, ja que han pogut compartir tot un cap de setmana amb els seus companys/es de grup, realitzar diferents activitats i viure molts moments que després es converteixen en bonics records.

Estem molt agraïts per haver pogut tancar el curs d’aquesta manera i, encara més, si recordem com vam començar aquest curs.


Hem hagut de superar moltes dificultats, adaptar-nos a les mil i una normatives, viure molts dissabtes fent esplai a través de videotrucades, etc... Però podem dir ben fort que l’esplai Joan Suñol té energia per poder superar aquests obstacles i continuar amb més força que mai.

I, per posar la cirereta a aquest curs tant especial, tenim moltes ganes de viure les activitats d’estiu amb els nostres infants per tal de compartir i gaudir de 12 dies envoltats de naturalesa, i creixent com a persones.


Meritxell Vilaclara i Verdú

Responsable Centre d’Esplai Joan Suñol


Centre d'Esplai Lluís Maria Chanut

El curs d'esplai 2020-2021 de l'esplai Lluís Maria Chanut ha finalitzat, i amb aquest tancament, ens posem a recordar tots els moments, activitats i dissabtes viscuts amb els infants i monitors/es.

Ha estat un curs diferent, on la paraula que voldríem destacar és adaptació constant. Hem anat canviant i modificant les maneres de fer de l'esplai per poder-nos anar adaptant i ajustant a les normatives que anaven sortint al llarg del curs. Tot i això, hem pogut fer una gran varietat d'activitats, sempre seguint les mesures de seguretat, amb les quals els infants han gaudit i s'han sentit part de l'esplai.


Volem destacar cada dissabte com una nova aventura, cada activitat com un nou repte, i cada moment com un nou record per a cadascú que forma part del Chanut. També hem pogut modificar les colònies de Setmana Santa i convertir-les en el casal de Setmana Santa, on un gran nombre d'infants van poder gaudir de quatre dies anant a l'escola a fer activitats preparades amb moltes ganes pels monitors i monitores.

Una altra cosa que hem pogut fer ha estat l'excursió d'un dia sencer, en la que cada grup va anar a una punta de la ciutat a fer una activitat única, i en la qual van poder divertir-se i conèixer més zones del seu entorn.


Per últim, vam fer una excursió d'una nit -una cosa impensable a l'inici de curs-, que amb molta paciència i esforç vam poder acabar realitzant, cosa que els infants van agrair molt. Perquè l'esplai tracta d'això, de poder donar-ho tot per ells i elles i de poder compartir moments on desconnectin de tot el que els envolta i gaudeixin d'instants únics dins l'esplai.


Marina Cot i García

Responsable del Centre d’Esplai Lluís M. Chanut

Commenti


Entrades recents
Arxiu
bottom of page