top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

Un Nadal de solidaritat aclaparadora!

Després de molts anys de campanyes de recollida d'aliments per Nadal, enguany es presentava una situació ben diferent per dur a terme aquestes iniciatives solidàries. Les restriccions i les mesures de seguretat, fruit de la pandèmia de la Covid-19, han frenat moltes activitats de la Comunitat, però per contra, també han fet que d'altres grups no deixin de fer la tasca que han realitzat al llarg dels anys. És el cas del Grup de Projecció, encarregat de gestionar les campanyes d'aliments i d'ajudar a les famílies més necessitades del barri, que aquest Nadal han hagut de fer més feina que mai, però amb la il·lusió, la força i la convicció de sempre: servir, estimar i compartir amb aquelles famílies que ho necessiten.


La Imma Joseph, responsable del grup de Projecció, agraeix la tasca desenvolupada per als voluntaris del grup i per als membres de la Comunitat i de l'Escola del Clot que han treballat per tirar endavant, un any més, la campanya solidària:


"El mes de novembre, veient com estava tot, he de dir amb franquesa que no érem gens optimistes, ans al contrari...


A diferència d'altres anys, molts anys, no es podia dur a terme la campanya de recollida d'aliments de l'escola com fèiem sempre. No es podia abordar la campanya de recollida d'aliments als supermercats del barri com fèiem sempre. No es podia dur a terme el concert benèfic del Cor Gospel Clot com fèiem sempre... Déu meu, no ens en sortirem...


Doncs no, no ha estat així, sinó que un cop més ha quedat palès que són les persones amb cor les que arriben al cor de les persones que pateixen a causa de la seva vulnerabilitat, sigui la que sigui: fam, malaltia, soledat, desconcert... Amb la vostra bona disposició, implicació, i compromís, ens heu demostrat, un cop més, que us manteníeu fermes. I gràcies a aquesta fermesa hem pogut dur a terme les campanyes solidàries, sensibilitzant amb empenta, lluita, esforç i il·lusió, per a fer un món millor i més digne malgrat les adversitats. La solidaritat rebuda d’arreu ha estat un èxit rotund!


En un any tan diferent, com és aquest que estem vivint i patint degut a aquesta maleïda pandèmia que ha fet triplicar el nombre de famílies que acollim i acompanyem, rebre tot el que hem rebut de l'Escola Jesuïtes El Clot, dels grups i famílies de la Comunitat Cristiana, d'empreses, d'entitats, de les Famílies Padrines, de les Teixidores, de les veïnes i veïns del barri....ha estat un regal de Déu. Un regal de Déu que ens omple de goig i de joia!!


Estimats xics, joves, grans, grups, alumnes, mestres, amics, famílies, i voluntaris, amb el cor a la mà, Gràcies, Moltes gràcies, pel vostre ajut i suport.


No defallirem, sinó que seguirem estant ben a prop dels que pateixen, servint i estimant sempre, i vetllant perquè aquesta solidaritat no sigui sols el fruit d'un Nadal, sinó que el Pare ens doni coratge, força, perseverança, llum i esperança, per a fer que en el nostre dia a dia, sigui sempre Nadal!"

Imma Joseph

Responsable del Grup de Projecció


Comments


Entrades recents
Arxiu
bottom of page