top of page
  • Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot

VISCA EL GOSPELFEST!

Passades dues setmanes de la celebració de la segona edició del gran concert solidari per a Càritas GospelFest, encara em costa trobar paraules per a descriure el que sento, doncs són molts els sentiments que brollen després de viure’l, i em costa començar perquè m’emociono molt.La primera edició del GospelFest de l’any 2018 va ser espectacular i la recordem amb enyor, però aquesta edició, la segona, ho ha superat amb escreix. L’havíem de celebrar el mes de maig de 2020, però com li ha passat a tothom, degut a la maleïda pandèmia que hem viscut i patit, el vam haver de posposar fins a aquest any, mantenint encesa la flama dels cinc directors, la banda de músics, 600 cantaires i un bon grup de voluntaris de La Caixa i de Càritas. Mantenir tot això i també la flama encesa del públic, de veritat que no ha estat gens fàcil, però no hem defallit, sinó que ho hem aconseguit. Sí, sí, ho hem aconseguit i amb molt bona nota, gràcies a la implicació, compromís, bona disposició, il·lusió, emoció, i bon cor de tots els que hem fet possible celebrar-lo.


Vull felicitar de manera molt especial els meus companys organitzadors, el TIMM, en Miquel, na Mercè i jo mateixa. Tres cantaires que ens vam conèixer arrel dels atemptats a Barcelona de l’any 2017. Va ser en aquell moment quan la Mercè va plasmar un missatge que deia: amb el que està passant, nosaltres cantaires que tenim un bonic recurs com és el cant coral, organitzem un concert solidari i l’oferim per ajudar a qui ho necessiti?


Aleshores ens vam conèixer, i vam començar a caminar junts formant un equip brutal. Cadascú amb el seu rol, vam organitzar el que ara ja es coneix arreu: el gran concert solidari GospelFest. Gràcies TIMM per tot i per tant, sou uns treballadors incansables, i grandíssimes persones amb un cor immens, he après molt al vostre costat, MOLTES GRÀCIES DE TOT COR!


Són molts els ingredients que culminen un concert benèfic com el GospelFest, però si m’haig de quedar amb un, diria SOLIDARITAT en majúscules per part de tothom. Novament ha estat una experiència que desarem al nostre cor com a molt bon record.


Ara toca reposar i pair totes les emocions que portem dins fruit del que hem viscut, i donar GRÀCIES A DÉU pel munt de persones que ens han seguit i acompanyat els darrers anys per a viure aquesta bogeria, el GospelFest, i aconseguir lliurar a Caritas 49.500€, que destinaran al gran i bonic projecte, “CURA DELS NOSTRES GRANS, LES NOSTRES ÀVIES I ELS NOSTRES AVIS”, que tant estimem.
VISCA EL GOSPELFEST!


Imma Joseph

Responsable Gospel Clot

留言


Entrades recents
Arxiu
bottom of page